Hoera, online kookboek Mosterdgeel is nu ook geschikt voor mobiele telefoons! 🎉

Turbovis

Turbovis heet niet voor niets zo: deze kabeljauwfilet in tomatensaus met groenten is extreem snel klaar.

Boodschappen

Keukengerei

Bereidingswijze

  1. Haal de vis vast uit de vriezer zodat deze vast een klein beetje kan ontdooien. Hak de knoflook fijn.
  2. Als je dit gerecht met rijst wil eten, bereid dan nu de rijst volgens de verpakking.
  3. Fruit de knoflook in een beetje olijfolie. Voeg de wokgroenten toe en bak deze 2 minuten mee.
  4. Voeg de witte wijn, tomato-frito, en provencaalse kruiden toe. Breng dit aan de kook.
  5. Hak de kabeljauwfilet in grote stukken en leg deze in de tomatensaus. Leg het deksel op de pan en laat de vis in 6-8 minuten gaarstoven.
  6. Serveer de vis in tomatensaus met de rijst of het stokbrood, eventueel met fijngehakte verse peterselie erover heen gestrooid. Eet smakelijk!

decorative figure