Hoera, online kookboek Mosterdgeel is nu ook geschikt voor mobiele telefoons! 🎉

Tagliatelle met geroosterde paprikasaus

Voor wie eens wat anders wil dan spaghetti bolognese.

Boodschappen

Keukengerei

Bereidingswijze

  1. Bak de chipolata’s gaar in olijfolie. Schep de chipolata’s uit de pan en zet apart.
  2. Doe de uien en courgetteblokjes in de pan en bak tot de courgette gaar is.
  3. Giet de geroosterde paprika’s af en houd de olie apart. Blend de geroosterde paprika’s (zonder olie) in een blender tot pulp en voeg dit samen met de gezeefde tomatensaus aan de pan met groenten toe. Verwarm alles goed.
  4. Snijd de chipolata’s in kleine stukjes, en doe in de tomaten-paprikasaus.
  5. Breng de saus op smaak met 2 eetlepels paprika-olie, 1/2 eetlepel honing en wat peper en zout.- Kook de verse pasta in 4 minuten gaar. Voeg de resterende paprika-olie toe aan het kookwater.
    • Serveer de pasta met de tomaten-paprikasaus en wat geraspte oude kaas.

decorative figure