Hoera, online kookboek Mosterdgeel is nu ook geschikt voor mobiele telefoons! 🎉

Geitenkaas-sjalottentaart

De goddelijke sjalottentaart van Tim staat eindelijk op mosterdgeel. Dit gerecht maakt samen met een soepje vooraf, een salade ernaast en een toetje erna een feestelijke maaltijd.

Boodschappen

Keukengerei

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Vet de vorm in met roomboter en bekleed ‘m met het croissantdeeg.
  3. Maak de sjalotten schoon en snijd ze in de lengte doormidden. Bak ze in roomboter tot ze glazig zijn. Verdeel de sjalotten over de vorm.
  4. Verdeel de geitenkaas oven de sjalotten. Strooi naar smaak tijm en honing over de geitenkaas.
  5. Mix de eieren met de slagroom. Schenk dit over de sjalotten.
  6. Zet de vorm 30-40 minuten in de oven.

decorative figure