Hoera, online kookboek Mosterdgeel is nu ook geschikt voor mobiele telefoons! 🎉

Gazpacho

Dit recept voor gazpacho is gebaseerd op het recept van Mac van Dinther, de culinair journalist van de Volkskrant.

Boodschappen

Aangezien de smaak van gazpacho wordt sterk bepaald door de kwaliteit van de ingredienten, is het belangrijk dat je goede olijfolie en verse groenten gebruikt.

Keukengerei

Bereidingswijze

Volg de instructies van Mac van Dinther, de culinair journalist van de volkskrant. Zijn artikel over gazpacho was voorheen te vinden op vkblog.nl:

“Week het brood in water en knijp het droog. Doe alles behalve het water in een keukenmachine en draai tot een gladde saus. Druk het mengsel door een zeef zodat de harde stukjes eruit zijn. Voeg het water toe en eventueel azijn en zout naar smaak. Serveer koud. Geef er desgewenst schaaltjes gehakte groenten en kruiden bij waarmee ieder zijn eigen soepje kan afmaken.”


decorative figure